Contract de comodat auto intre persoane fizice

Contract de comodat auto intre persoane fizice, 100% Online de pe telefon sau laptop. Orice model de contract de comodat, redactat de catre specialisti.

Contractul de comodat auto intre persoane fizice folosind platforma contractdecomodat.ro, poate fi obtinut usor, fara stres completand formularul de comanda. Tot procesul dureaza maxim 5 minute.

Cand este cazul de contract de comodat auto intre persoane fizice?

Orice imprumut a unui bun, ar trebui justificat doarece pot aparea:

  1. Uzura sau distrugere a acelui bun, caz in care este recomandat contractul de comodat pentru a fi acoperit legal si despagubit.
  2. Folosinta automobilului in deplasari externe, unde la vama se poate cere o dovada a imprumutului pentru acel auto.

Cum obtinem contractul de comodat auto intre persoane fizice?

Pentru a obtine contractul de comodat intre persoane fizice sunt 3 variante:

  1. Redactarea lui intre parti, fara prezenta unuil specialist.
  2. Redactarea de catre un notar.
  3. Folosind platforma contractdecomodat.ro

Redactarea acestuia intre cele 2 parti nu implica costuri, insa neavand experienta poate contractul nu v-a acoperi majoritatea situatiilor in care va puteti afla dupa o anumita perioada.

Redactarea contractului de catre un notar este o varianta sigura, insa care implica costuri si deplasari catre acesta. Costul unui contract la un notar poate sa varieze intre 100 si 200 de lei.

Folosind platforma contractdecomodat.ro, puteti obtine contractul online pe email redactat in aceeasi zi la un cost redus de 10 euro.

Pentru a folosi platforma noastra trebuie sa dati click pe butonul comanda si sa completati cu datele pe care vi le cerem.

Procesul de comanda dureaza doar 5 minute si dupa veti primi contractul redactat pe email in maxim 24h (exclus weekend-uri).