Contract de comodat apartament

Contract de comodat apartament, fara batai de cap, online si la un pret accesibil. Il obtii redactat de catre un specialist in aceeasi zi, fara drumuri inutile.

Prin aplicatia online contractdecomodat.ro te ajutam sa obtii orice model de contract de comodat 100% online, redactat de catre unii dintre specialistii nostri fiscal-contabili.

Pentru contractul de comodat apartament trebuie doar sa completezi formularul nostru de comanda, alegi la model contract de comodat sediu social sau locuinta si incarci documentele cerute.

Cat costa un contract de comodat apartament?

Pretul pentru contractele de comodat pentru apartament este de doar 10 euro (aprox 50 lei) si il obtii in aceeasi zi.

Chiar si in weekend-uri (daca ne anunti de aceasta urgenta).

Ca si exemplu luam contractul de comodat auto:

Ai nevoie sa pleci din tara cu un automobil care nu este al tau si una dintre cerintele la vama este existenta unei dovezi de imprumut pentru acel automobil, care poate fi contractul de comodat.

Pentru contractele de comodat la apartamente in 99% din cazuri nu avem astfel de situatii, insa dorim sa stiti si acest lucru si sa ne mentionati urgenta lui.

Contractul de comodat se poate face si intre parti sau la un notar, insa:

  1. La un notar trebuie sa va deplasati si sa achitati o taxa de 150 de lei.
  2. Intre parti pot exista probleme legate de siguranta folosirii imobilului daca nu sunt mentionate anumite conditii in contract.

Beneficii Contract Comodat 100% Online

Alege sa scapi de drumuri, sa platesti mai putin si sa fi in siguranta cand imprumuti un apartament pe o anumita perioada.

Foloseste platforma noastra si stai linistit.

Pentru a incepe procesul de comanda, dati click pe butonul „Comanda”, alegeti modelul de contract dorit, adaugati datele si actele cerute.

Atat, tot procesul dureaza aproximativ 5 minute.

Toate datele cu carater personal prelucrate sunt stocate de aplicatia contractdecomodat.ro pana la trimiterea contractului de comodat apartament la beneficiar, dupa care sunt automat sterse.

De asemenea nu impartasim aceste date cu nici un tert in scopuri de vanzare, marketing, etc.