Contract de Comodat Online 2023

Contract de Comodat Online 2023. Comanda 100% online contract de comodat pentru auto, locuinta, sediu social, terenuri si locuri de parcare.

De ce să te chinui cu el? 
Lasa-l în grija noastră si o sa primesti contractul de comodat pe email in maxim 24 de ore redactat de catre un profesionist fiscal-contabil.

In formularul de comanda trebuie doar sa alegi ce model de contract de comodat doresti (auto, locuinta, sediu social, teren sau parcare) si sa adaugi datele pe care ti le cerem.

contract de comodat
Sigur si rapid

Unul dintre consultantii nostri fiscali-contabili iti va redacta contractul de comodat cu datele furnizate si ti-l va trimite in maxim 24 de ore. Contractul va fi editabil astfel incat il poti modifica daca doriti.

Cel mai mic pret

Pretul pentru redactarea contractului de comodat de catre un profesionist este doar 10 euro (aprox 50 lei), fata de 150-200 de lei daca apelati la un notar.

Servicii de contabilitate

Suntem o firma de contabilitate formata din experti contabili CECCAR, pregatiti sa va ajute cu servicii de contabilitate indiferent de activitate la preturi accesibile, indiferent de forma juridica.

Obtine Contractul de Comodat Online simplu si rapid!

1. Completezi formularul de comanda si achiti tariful nostru

Nu iti face griji legat de confidentialitatea datelor cu caracter personal. Acestea vor fi folosite doar pentru redactarea contractului. Dupa ce o sa va trimitem contractul, datele vor fi sterse din baza noastra de date.

Plata pentru acest serviciu se poate face cu cardul online sau cu contul Paypal. Veti achita numai 10 euro, fara alte costuri ascunse.

2. Astepti cateva ore

Dupa ce primim comanda unul dintre expertii nostri fiscali-contabili il va redacta cu datele pe care le-ati completat in formularul de comanda si veti primi inapoi un email in aceeasi zi cu acesta atasat.

Intrebari Frecvente Contract de Comodat 2023

Ce variante de contract de comodat oferiti?

Variantele de contract de comodat oferite sunt: auto, locuinta, sediu social, terenuri si pentru locuri de parcare.

In formularul de comanda aveti posibilitatea de a alege tipul de contract de comodat dorit. Acesta ulterior va fi redactat corect de catre un profesionist fiscal-contabil.

De ce sa platesc pentru acesta?

Contractele de comodat redactate de catre un expert fiscal-contabil va asigura o siguranta mai mare in colaborarea cu comodantul (persoana care va beneficia de bunul dvs.).

Riscurile la care te poti supune in imprumutarea bunurilor:

  • deterioarea rapida a acestora;
  • inselaciune;
  • inchirierea ulterioara fara stirea dvs.;
  • intrebuintare pentru alte activitati decat cele prezente in contract;
  • etc.

Din aceste considerente contractul de comodat trebuie sa fie clar si clauzele specificate in acesta trebuie sa fie in avantajul dvs. in calitate de comodator.

Pot cere modificari ulterioare?

Pot exista 2 spete:

  1. In cazul in care ai completat cu date gresite formularul nostru de comoanda, va oferim inlocuirea gratuita a contractului de comodat cu datele corecte (furnizate ulterior).
  2. Contractele de comodat redactate de catre expertii nostri acopera cea mai mare parte dintre riscurile la care va puteti supune in momentul in care dreptul de folosinta a bunului dvs trece catre o alta persoana. Din acest considerent nu oferim consultanta ulterioara pentru modificari in cadrul contractului de comodat.

Contractul de comodat este in format editabil (compatibil cu Microsoft Word, LibreOffice, Google Docs). Dvs. veti avea posibilitatea de a adauga sau modifica clauze daca doriti acest lucru.

Contractele de comodat sunt legalizate?

Contractele de comodat nu sunt legalizate de catre un notar. In cele mai multe situatii cand dorim sa dam drept de folosinta un imobil, auto, parcare sau teren catre persoane fizice sau juridice nu este necesara legalizarea contractului de comodat.

Daca va aflati intr-o situatie mai speciala precum plecarea din tara cu un automobil care nu este pe numele dvs., imprumutarea unui automobil pentru ride sharing, etc. trebuie sa informatii daca aveti nevoie de acest contract legalizat.

Serviciul nostru de redactare contract de comodat nu include aceste verificari in prealabil pentru dvs. si nu suntem raspunzatori daca acesta nu este valabil in anumite situatii.

Serviciul este oferit de firma de contabilitate Accounting Studio.